Jaguar I-Pace EV400 Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
Hi all
Just picked up my lovely i-pace (red of course). Loving the drive and the switch to an EV.

I've been customizing my home page on the screen. Having the quick dial buttons for the family is very helpful.

Here's my snag. The pictures associated with the contacts aren't always transferring to the car. That means that when I have the small buttons, there is only a generic icon for the person and not a picture. Makes it impossible to quickly dial.

Is there any way to 'Push' contacts from my phone to the car (or tell the car to pull them from my phone?).

I'm using a Samsung Android.

Charles
 

·
Registered
Joined
·
253 Posts
Hi all
Just picked up my lovely i-pace (red of course). Loving the drive and the switch to an EV.

I've been customizing my home page on the screen. Having the quick dial buttons for the family is very helpful.

Here's my snag. The pictures associated with the contacts aren't always transferring to the car. That means that when I have the small buttons, there is only a generic icon for the person and not a picture. Makes it impossible to quickly dial.

Is there any way to 'Push' contacts from my phone to the car (or tell the car to pull them from my phone?).

I'm using a Samsung Android.

Charles
I've had similar problem. When I setup a contact the picture icon will initially show, but then at a later time will disappear. I removed the contact and readded, but same cycle happens.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top