Jaguar I-Pace EV400 Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
118 Posts
Discussion Starter #1
Dealer just delivered our 2019 FE after having it for a few days to apply all the outstanding campaigns. It looks like they got everything: I see the updated SOC meter, 19C, 18.2, and a version number for the BMS when I look at software, but there are a few things that are not working and not sure if it's related to the updates or not. I didn't test these features on my test drive so I don't know if they were working before, unfortunately.

As of now, my car does not have a functioning HUD, and the option to enable it is missing from the instrument panel menus (it's physically installed in the car). I also cannot find the menu item for Active Sound Design (or NGPTSQ as it's referred to in the owners manual). Has anyone seen anything like this before? Looks like a trip back to the dealer for me...
 

·
Premium Member
19 I-pace HSE Polaris/Fuji white with most options and a lot of accessories
Joined
·
818 Posts
HUD: Press and release the thumb wheel to bring up the instrument cluster options menu. Presse the "right button" next to the thumb wheel multiple times until you get to the HUD options menu. You can enable it and its content there.
 

·
Registered
Joined
·
118 Posts
Discussion Starter #4
Thanks for the info. I do know where to find the HUD menu option, but it’s not present. I cycled all through the choices and it’s not one of them. The dealer delivery specialist saw it too, in fact he’s the one who pointed it out to me.

I did end up finding active sound, not sure how I missed it the first time. I changed the settings but I’ll be damned if I can hear anything ;) it is raining today so the tire noise probably drowns it out even on loud.

Thanks again and very much enjoying the car so far!
 

·
Registered
Joined
·
23 Posts
Thanks for the info. I do know where to find the HUD menu option, but it’s not present. I cycled all through the choices and it’s not one of them. The dealer delivery specialist saw it too, in fact he’s the one who pointed it out to me.

I did end up finding active sound, not sure how I missed it the first time. I changed the settings but I’ll be damned if I can hear anything ;) it is raining today so the tire noise probably drowns it out even on loud.

Thanks again and very much enjoying the car so far!
I took delivery of my I-Pace 3 weeks ago and all of a sudden this morning, the HUD disappeared and the HUD menu options are gone. I'm at work currently, so I'll see if it comes back when I go to lunch in a few hours. On a separate thread from a year ago, someone had this problem and reset the HUD by pulling the fuse for it. I'm hoping that this is not the only solution, since this might not be a one time occurrence.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top