Jag Remote app (Android issue) - Jaguar I-Pace EV400 Forum
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 22 (permalink) Old 09-16-2019, 11:30 PM Thread Starter
Senior Member
 
fedorachef's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Nor Cal
Posts: 246
Jag Remote app (Android issue)

I have a pixel 3 xl on Android 10 and just updated the Jag app via Google store. The app also updated a few days ago but after the update that just loaded the app no longer works. As soon as I open the app a message pops up saying the app keeps stopping.
fedorachef is online now  
post #2 of 22 (permalink) Old 09-16-2019, 11:48 PM Thread Starter
Senior Member
 
fedorachef's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Nor Cal
Posts: 246
I got the app to work by going into app info then allowing location permission and clearing cache.
fedorachef is online now  
post #3 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 03:18 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Graz, Austria
Posts: 1
To get it work on my SSG Galaxy S8, i had to clear not only "cache" but also "data". so a full uninstall / install cycle should also do the trick.
waja likes this.
PaHub is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 11:20 AM
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Northern NJ, USA
Posts: 33
I noticed the same behavior today. I uninstalled it. When I went to Google Play to reinstall it it's no longer there!
Looks like JLR removed the app. Can anyone else confirm this?
mjpsammon is online now  
post #5 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 02:01 PM Thread Starter
Senior Member
 
fedorachef's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Nor Cal
Posts: 246
Quote:
Originally Posted by mjpsammon View Post
I noticed the same behavior today. I uninstalled it. When I went to Google Play to reinstall it it's no longer there!
Looks like JLR removed the app. Can anyone else confirm this?
The app still shows in Google Store for me. Been working ok once I cleared cache and confirmed app permissions.
fedorachef is online now  
post #6 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 02:30 PM
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Northern NJ, USA
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by fedorachef View Post
The app still shows in Google Store for me. Been working ok once I cleared cache and confirmed app permissions.
The app is back in the Google App Store now. I've downloaded it and it's working.
mjpsammon is online now  
post #7 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 09:18 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Middle OH, USA, Earth
Posts: 164
Yes, yesterday got that update and it crashed on starting. Uninstall/install and login again restored.
Same thing happened with Land Rover Incontrol.

Today, got a new push of Jaguar Incontrol. It installed properly without the need to uninstall/install again.
No new push of Land Rover Incontrol though.
Ayepace is online now  
post #8 of 22 (permalink) Old 09-17-2019, 11:15 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bluffton SC
Posts: 24
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by PaHub View Post
To get it work on my SSG Galaxy S8, i had to clear not only "cache" but also "data". so a full uninstall / install cycle should also do the trick.
Thanks PaHub until I cleared "data" my Samsung J3 was not responding. Once I read your tip it is now working properly as designed.
Photon2.0eV is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old 09-18-2019, 01:15 AM
Super Moderator
 
sciencegeek's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Palo Alto
Posts: 1,135
Aha! Yes, clearing data as well does the trick. It's working for me now, and despite clearing data it still shows all the journeys.
sciencegeek is online now  
post #10 of 22 (permalink) Old 09-18-2019, 03:20 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: San Diego, CA
Posts: 110
You guys jinxed me, I had to clear data and cache today as well.
alphanstein is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome