Jaguar I-Pace EV400 Forum - View Single Post - AC blows hot in pre-conditioning...
View Single Post
post #2 of (permalink) Old 05-14-2019, 08:15 PM
sflgator
Senior Member
 
sflgator's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Location: South Florida, USA
Posts: 184
Quote:
Originally Posted by LauderdaleFE View Post
The ac seems to run fine when I'm driving the car (SFAIK-- maybe it's not cooling as quickly as it should).


I've only done a few loosely scheduled trips, and I noticed several times it wasn't very cool when I got in. I chalked that up to delaying my actual departure past the time I had scheduled, and the cab reheating in the meantime in the hot sun after the time had expired.


I happened to get in the car during some pre-conditioning time today, and I noticed the air was not cold at all.



Can the system cool while running but not in pre-conditioning? I expect the moving air flow helps the heat transfer, but the fan runs during pre-conditioning for the same purpose.


Unrelated question: why do my line returns turn into doubled line spacing? Is there a preference I can change to get single spacing? I've looked around but haven't seen anything like that.

My I-Pace is at my dealer just North of you since Mon, 5/13/19 because the A/C doesn't work...just blows warm, humid air like the a/c compressor failed and won't turn on. My Jaguar I-Pace is a piece of garbage and I'm furious and disappointed (even though I love it when I actually get to drive it). However, it's the most unreliable vehicle I've ever owned; it's in the shop more than I drive it! See my thread...


https://www.i-paceforum.com/forum/19...html#post33635

2019 Jaguar I-Pace EV400 HSE
Indus Silver w/ Black Pack Ext & Front Fog Lights
Mars Red Windsor Leather Performance Seats w/ Carbon Fiber Trim,
Ebony Suede Headlining & Illuminated Jaguar Treadplates
22" Style 5069 Wheels
Adaptive Dynamics

Last edited by sflgator; 05-14-2019 at 08:18 PM.
sflgator is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome