First customer in Austin TX - Page 7 - Jaguar I-Pace EV400 Forum
 9Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #61 of 64 (permalink) Old 11-28-2018, 11:56 PM
Senior Member
 
sciencegeek's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Palo Alto
Posts: 1,007
Nice!!! And MGMT predicted it!
sciencegeek is online now  
post #62 of 64 (permalink) Old 11-29-2018, 06:19 AM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 676
Quote:
Originally Posted by AustinTXUSA-IPACE View Post
And here she is... FYI I drove 225 miles today Dallas to Austin topping up at an EVGO for 30 minutes and arriving with 40 miles spare - I was kinda pushing all buttons and gadgets along the way.

Best
Great color choice imho, gray with black optics and wheels. Congrats!
epirali is online now  
post #63 of 64 (permalink) Old 11-29-2018, 08:43 AM
Guy
Senior Member
 
Guy's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Quebec City
Posts: 146
Looks good! do you know how fast the charging on EV-Go was? Did you get 50kW? Congrats!
Guy is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #64 of 64 (permalink) Old 11-29-2018, 01:54 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 356
Quick question - I'm not seeing where I upload an "identifying" photo like your blue I-Pace shot ... do you remember where you did that?
WattAJag is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome