I-Pace faults - Jaguar I-Pace EV400 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 07-22-2019, 04:10 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
I-Pace faults

Hi, I’m Adrian Golland. My I-Pace First Edition has a delayed image for the reversing camera - about 1 sec - and it also omits the dotted lines for the outer envelope: but my dealer claims that this is due to an upgraded camera!!! Has anybody experienced the same fault? Also the creep control switches off every time it is set, and yet my dealer claims there is no fault: anybody else experience this problem? Also the other doors do not unlock when I open the driver’s door: any ideas why? Help and advice would be much appreciated.
AdrianGolland is offline  
post #2 of 3 (permalink) Old 07-22-2019, 04:29 PM
Senior Member
 
CurtSprings's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Colorado Springs
Posts: 314
Quote:
Originally Posted by AdrianGolland View Post
Hi, I’m Adrian Golland. My I-Pace First Edition has a delayed image for the reversing camera - about 1 sec - and it also omits the dotted lines for the outer envelope: but my dealer claims that this is due to an upgraded camera!!! Has anybody experienced the same fault? Also the creep control switches off every time it is set, and yet my dealer claims there is no fault: anybody else experience this problem? Also the other doors do not unlock when I open the driver’s door: any ideas why? Help and advice would be much appreciated.
I can't help you with the rear view camera but Creep mode was defaulting to the setting from the previous drive. After the 19A update it now defaults to Off. The owners manual is clear that Creep should retain the previous setting so it is broken but there's nothing the dealer can help you with.

The two-stage unlock is a setting in the instrument panel. I can't remember the option. Perhaps try Vehicle Settings but it is selected in the instrument panel menu.
CurtSprings is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-23-2019, 11:32 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Castro Valley, CA
Posts: 609
Congrats on your new car! They're still working software bugs out. My suggestion is to live with these faults until they get software fixes out that actually work. Probably gonna be several months.

Photon FE, 2013 FR-S, 2017 RAM 1500, 2014 Forester
jsimon7777 is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome